RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PRZED WIZYTĄ MAGDY GESSLER
Właścicielem restauracji Na skarpie jest Mateusz. Lokal, który z pewnością pamięta czasy PRL-u, przejął parę lat temu. Murowany budynek i jego wnętrze były mocno zniszczone i zaniedbane. Mateusz zrobił remont, ale nie przyniósł on oczekiwanych zmian. Brakowało także pomysłu na ciekawe menu. Dość szybko okazało się, że interes nie idzie jak trzeba i lokal zamiast zysków przynosi straty...
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW PRZED KUCHENNYMI REWOLUCJAMI
Mateusz zdecydował się na organizację imprez okolicznościowych- miało to pomóc przetrwać lokalowi.Drugą pomocą i desperackim krokiem właściciela było wezwaniem mamy. Mama Mateusza pracowała już jako kucharka w zakonie oraz prowadziła kuchnię dla ubogich - miała więc spore doświadczenie w gastronomii. imprezy okolicznościowe stały się głównym źródłem utrzymania restauracji Na Skarpie. Lokal zaczął działać już wyłącznie w weekendy, w tygodniu ze względu na brak gości jest zamknięty.
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY] PRZED REWOLUCJĄ
Zupy
- Zupa grzybowa z makaronem 5 zł
- Kapuśniak z białej kapusty 5 zł
- Kluski ziemniaczane z białym serem skwarkami i zasmażaną kapustą 12 zł
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE]
Dania na słodko
- Naleśniki z serem 14 zł
- Pierogi leniwe 14 zł
- Placuszki z jabłkami 12 zł
- Placki ziemniaczane 10 zł
Obiady
- Pieczeń z karkówki w sosie z dodatkami 19 zł
- Kotlety mielone z dodatkami 16 zł
- Schabowy tradycyjny z dodatkami 17 zł
- Schabowy xxl z dodatkami 22 zł
- Filet z kurczaka panierowany z dodatkami 16 zł
- De volaille z dodatkami 16 zł
- Wątróbka drobiowa z dodatkami 15 zł
- Filet rybny panierowany z dodatkami 17 zł
- Pstrąg smażony lub gotowany w całości z dodatkami 26 zł
GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] RADZIEJÓW [MENU, CENY, OPINIE]
Jak można przeczytać w poniższym poście, restauracja budzi sporo kontrowersji.
RADZIEJÓW GĘSIA NÓŻKA [DAWNE NA SKARPIE] PO REWOLUCJI [OPINIE]
Jak zwykle to bywa, zdania na temat zrewolucjonizowanej restauracji Na skarpie są podzielone. Klienci skarżą się na czas oczekiwania, zarzutów co do jakości jedzenia w zasadzie nie ma.
- Bardzo smaczna kuchnia, pyszne desery oraz fantastyczna, przemiła obsługa, która informuje o ilości czasu oczekiwania na danie. Jesteśmy po wielkim wrażeniem i na pewno jeszcze odwiedzimy to miejsce- uważa pani Monika, która odwiedziła restaurację Na Skarpie po Kuchennych Rewolucjach.
-Jedzenie bardzo pyszne, szarlotki takiej dobrej jak tu nigdy nie jadłam. Ale daje 2 ze względu na czas oczekiwania 1,5 h !!!- podsumowała swoją wizytę w restauracji Na skarpie pani Karolina. - Stolik mieliśmy na 7 osób, gdzie każda dostała danie oddzielnie. A najlepsze było to jak zamówiliśmy deser i kawę( podano kawę, a deser przeniesiono pół godz później! !!!!)
-Byłam z rodziną i jestem zawiedziona.Kartę dostaliśmy po pół godzinie(po interwencji).Dwie osoby zamówiły zupę,którą dostali po półtorej godz.Kelner był nieprzytomny i zestresowany,mylił się w zamówieniach.Drugie dania wjechały po dwóch godzinach.Byliśmy wściekli i głodni- opowiada pani Maria swoją wizytę w Na skarpie po Kuchennych Rewolucjach.
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"