KATOWICE: BISTRO BZIK [OPINIE, MENU]
Chwilę później telewizyjna gwiazda stała już przy bufecie i przygotowywała sałatkę wiosenną z sałaty rzymskiej, kopru i pomidorów. Każdy jej ruch śledziło kilkadziesiąt osób zgromadzonych przed sceną.
-Wygląda inaczej niż w telewizji. Jest chyba szczuplejsza. -mówi pani Lucyna, która śledzi każdy odcinek programu Magdy Gessler i przyszła na imprezę, żeby zobaczyć ją na żywo.
W trakcie przygotowywania sałatki restauratorka opowiadała o tajnikach kulinarnych i błędach popełnianych przez Polaków. Na scenie pojawiała się trzykrotnie – za drugim razem przyrządziła pierś z kaczki, a na koniec pstrąga.
TBILISI WARSZAWA KUCHENNE REWOLUCJE GESSLER [MENU]
RESTAURACJA TBILISI MOKOTÓW WARSZAWA PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?