Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

(ls)
CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]
CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU] CZARDASZ
Kuchenne Rewolucje w restauracji Czardasz w Gdańsku przebiegły bardzo burzliwie. Czy było warto? jakie zmiany wniosła Magda Gessler do restauracji Czardasz w Gdańsku? Jak zmieniło się MENU lokalu? Czy teraz jest smacznie?

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

Czardasz Gdańsk Kuchenne Rewolucje

Lokal przy ul. Sląskiej w Gdańsku bardzo się zmienił po wizycie Magdy Gessler i ekipy Kuchennych Rewolucji. Znana restauratorka sprawdziła umiejętności kucharzy, zajrzała do zakurzonych szuflad i przepełnionej lodówki. Zmiany widać gołym okiem w wystroju wnętrz, po minach pracowników lokalu i w restauracyjnej kasie... Tym razem Magda Gessler nie zmieniła nazwy lokalu. Czardasz nadal jest Czardaszem. Nadal serwuje węgierskie potrawy, ale nieco odmienione, bo z receptur Magdy Gessler.

RESTAURACJA TBILISI MOKOTÓW WARSZAWA PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

Co można zjeść w restauracji Czardasz w Gdańsku? Co poleca Magda Gessler?

  • Rosół cielęcy z daragaluskami w cenie 10 zł
  • Bogracz (gęsta zup z cielęciną i karkówką wieprzową) w cenie 18 zł
  • Pierś z kaczki z marmoladą z czerwonej papryki i duszonymi w tokaju morelami podana z ziemniakami bądź kluseczkami w cenie 32 zł
  • Deska wędlin węgierskich (salami, kiełbasa węgierska, słonina wędzona, cebula w papryce węgierskiej) w cenie 21 zł

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

KATOWICE: BISTRO BZIK [OPINIE, MENU]

Na tym nie koniec. Magda Gessler poleca ponadto:

RESTAURACJA TBILISI MOKOTÓW WARSZAWA PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH

  • Naleśnik a'la Gundel z polewą z gorzkiej czekolady, koglem-moglem, gałką lodów pomarańczowych i wiejską śmietaną w cenie 16 zł
  • Hamburger z pieczoną wieprzowiną, ostrą węgierską marynowaną papryką, ziemniakami i warzywami w cenie 19 zł
  • Placek węgierski w cenie 26 zł
  • Wątroba cielęca z plastrami wędzonej słoniny w sosie pomidorowym z odrobiną macierzanki i karmelizowaną cebulą w cenie 24 zł

TBILISI WARSZAWA KUCHENNE REWOLUCJE GESSLER [MENU]

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

Jak MENU restauracji Czardasz smakuje gościom?
-Bardzo dobre jedzenie. Bywałam tu wcześniej, ale lokal świecił pustkami i odstraszał. Ponadto MENU nie było zbyt wykwintne-mówi pani Jola, króa odwiedziła restaurację Czardasz po Kuchennych Rewolucjach. -Teraz jest fantastycznie. Mam nadzieje, że tak pozostanie...

-Fajnie, że Czardasz odzyskał swój blask. Co prawda czasy PRL już nie wrócą, ale myślę, że restauracja ma szansę na sukces. Zwłaszcza z tak wspaniałym MENU- podsumowuje swoją wizytę w restauracji Czardasz pan Zbigniew, mieszkaniec Gdańska.

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

Co nasz czeka w nowym sezonie Kuchennych Rewolucji?

CZARDASZ GDAŃSK PO REWOLUCJI GESSLER [MENU]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany