Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER

(ls)
KOLOROWE GARY RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER
KOLOROWE GARY RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER Maciej Stanik
MAGDA GESSLER wraz z ekipą Kuchennych Rewolucji w październiku przyjechała do Rąbienia.W małym miasteczku pod Łodzią przy ul. Pańskiej mieści się restauracja EL FUEGO. Pani Marzena, właścicielka lokalu, wezwała Magdę Gessler na pomoc, bo interes nie idzie, tak jak powinien. Czy znana restauratorka odmieni sytuację EL FUEGO? Jak zmieni się MENU lokalu? Czy w końcu pojawią się w nim goście?

EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER

Pani Marzena restaurację El Fuego prowadzi od 5 lat. Wcześniej właścicielka restauracji mieszkała kilka lat na południu Europy. To właśnie na obczyźnie łodzianka zamarzyła o rodzinnej restauracji. Gdy wróciła do kraju, pomysł zrealizowała. Wybrała lokal przy głównej trasie w Rąbieniu, tuż obok willowej dzielnicy.

EL TORO KUCHENNE REWOLUCJE W ŁODZI. Czy Magda Gessler rzucała talerzami? [FILM, zdjęcia]

EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER

Wymarzone El Fuego (z hiszp. ogień) to oczywiście lokal rodzinny, w którym pani Marzenie pomaga syn oraz siostra. Właścicielka zatrudniła doświadczonych kucharzy. A jadłodajnia specjalizuje się w daniach kuchni polskiej. Wystrój i dania wymyślili wspólnie. Lokal jest bardzo elegancki -ściany są białe, a stoliki i krzesła stylowe. Czy takie wnętrze jednak nie odstrasza gości?

KOLOROWE GARY W RĄBIENIU [MENU, OPINIE]

EL FUEGO RĄBIEŃ KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER

Przed KUCHENNYMI REWOLUCJAMI w EL FUEGO odbywały się głównie imprezy okolicznościowe. Lokal tętnił życiem, ale tylko w weekendy. W tygodniu, para doświadczonych kucharzy zwyczajnie się nudzi, a pod stolikami w stylu ludwikowym zbiera się kurz.

KOLOROWE GARY zamiast EL FUEGO

Cztery dni wystarczyły, żeby w EL FUEGO sporo się zmieniło. Lokal w Rąbieniu zmienił nazwę. Odtąd nazywa się KOLOROWE GARY. MAGDA GESSLER ZMODYFIKOWAŁA TEŻ MENU RESTAURACJI. W jadłospisie pojawiły się nowe potrawy: zupa prawdziwkowo-borowikowa z kaszą pęczak (serwowaną do stolika w garnku) oraz faszerowana kaczka z kluskami i burakami.

Zobacz, jak wygląda EL FUEGO po KUCHENNYCH rewolucjach:
Kuchenne Rewolucje w Rąbieniu. „Kolorowe Gary” zamiast „El Fuego” [ZDJĘCIA]

Zobacz też: Magda Gessler o swoich kuchennych słabościach [x-news]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany