- Klienci bardzo je lubią i chętnie kupują - mówi pani Jagoda, sprzedająca na Górniaku warzywa. - Zwłaszcza orliki, bo są kruche i żółte.
Pojawiła się także fasolka szparagowa. Jeszcze jest bardzo droga: kilogram żółtej kosztuje od 12 do 14 zł, a zielonej 15 zł.
- Cena i tak spadła, bo jak przywieźliśmy ją po raz pierwszy, kosztowała 26 zł - mówi Łukasz Winiarek, handlujący warzywami i owocami.
Zobacz też: Knedle z truskawkami - przepis
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Andrzej Sołtysik dostał fuchę w TVP! Wiemy, z kim będzie pracował
- Piotr Gąsowski pokazuje w Polsacie drugą twarz?! Stroi fochy na młodszego kolegę
- Tak wygląda grób Krzysztofa Krawczyka tydzień przed rocznicą. Szczegół łamie serce
- Tak żyje po zwolnieniu z TVP. Dawno niewidziana Nowakowska przyłapana na mieście!