Składniki:
Schab b/k
ser żółty
szynka wędzona
sól
pieprz
musztarda
miód
zioła prowansalskie
jajko
bułka tarta
mleko
Sposób przygotowania:
Schab rozbić na cienkie i duże płaty. Smarujemy miodem, musztardą, posypać ziołami, solą i pieprzem. Nałożyć starty ser i pokrojoną w paseczki szynkę. Zawinąć jak gołąbki. ; Panierować 2 razy. Smażyć na małym ogniu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Hit! Pokazali taniec Radwańskiej i jej koleżanek. Tak balowała na weselu znajomych
- Widzowie dopatrują się romansu w TzG! Drobne gesty zdradzają wszystko
- Od sutenerki i żony gangstera do celebrytki. Tak Kaźmierska pięła się na szczyt
- Padliśmy, gdy zobaczyliśmy z bliska stopy Heleny Vondrackovej! Ten widok poraża