1 z 4
Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości...
fot. Ulada/Getty Images

Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości antyoksydacyjnych podczas obróbki termicznej, zachowując swoje działanie przeciwzapalne i wspierające ochronę przed rakiem.

2 z 4
Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te...
fot. 123RF

Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te leśne.

3 z 4
Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki
fot. Oksana Mironova/123RF

Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki

4 z 4
Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy...
fot. ifught/123RF

Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy zostały zerwane w naturalnym środowisku, czy wyhodowane.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na shownews.pl

Polecamy

Ile kosztują małe działki ROD w Łodzi?

Ile kosztują małe działki ROD w Łodzi?

Tak kiedyś wyglądała Beata Tadla. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście

Tak kiedyś wyglądała Beata Tadla. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście

Napad z bronią na kantor. Kasjerka wciąż w szoku!

Napad z bronią na kantor. Kasjerka wciąż w szoku!

Zobacz również

Od 1 czerwca na Doły wracają autobusy 57,64,70 i 81

Od 1 czerwca na Doły wracają autobusy 57,64,70 i 81

Tak kiedyś wyglądała Beata Tadla. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście

Tak kiedyś wyglądała Beata Tadla. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście