MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Letnia kuchnia w Parku Poniatowskiego. Trzecia odsłona festiwalu "Ale Chillon"

(ls)
Pasta z ziołowym pesto, fasolką, pomidorkami i karmelizowaną czerwoną cebulą, pyszne ciasto cukiniowe z pomarańczowym frostingiem, pieczone frytki z bakłażana, gazpacho, lemoniada arbuzowa, wspaniałe hamburgery, aromatyczna kawa oraz zestaw ćwiczeń fitness i zajęcia z samoobrony dla pań, by spalić wszystkie kalorie. Festiwal letniego wypoczynku „Ale Chillon” zaprasza w najbliższą niedzielę (10 lipca) do parku Poniatowskiego na swą trzecią odsłonę.

- Tym razem przygotowaliśmy coś dla łasuchów – tłumaczy Dominik Heftowicz, pomysłodawca i organizator imprezy. - Studio Kulinarne Book&Cook postawi u nas kuchnię z prawdziwego zdarzenia i poprowadzi warsztaty kulinarne. Będzie można się czegoś nauczyć, a przy okazji skosztować kilku mniej znanych potraw.

Starym zwyczajem będą też zestawy playmobil, gry, animacje i zabawy dla dzieci, darmowe zajęcia fitness i bilety lotnicze do zgarnięcia. Do dyspozycji uczestników będą też koce i leżaki.

Impreza rozpocznie się o godz. 11 a zakończy tradycyjnie o godz. 18.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany