1/5
Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu

2/5
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

3/5
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

4/5
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Horoskop na piątek dla wszystkich znaków zodiaku

Horoskop na piątek dla wszystkich znaków zodiaku

Zajęcia "Z kwiatka na kwiatek" w łódzkim "botaniku". Co ich uczestnicy będą robić?

Zajęcia "Z kwiatka na kwiatek" w łódzkim "botaniku". Co ich uczestnicy będą robić?

Ósmoklasiści po egzaminach, a maturzyści jeszcze w trakcie sesji ZOBACZ

Ósmoklasiści po egzaminach, a maturzyści jeszcze w trakcie sesji ZOBACZ

Zobacz również

42 krzaki marihuany w centrum Łodzi. Zatrzymano 41-latka...

42 krzaki marihuany w centrum Łodzi. Zatrzymano 41-latka...

Ósmoklasiści po egzaminach, a maturzyści jeszcze w trakcie sesji ZOBACZ

Ósmoklasiści po egzaminach, a maturzyści jeszcze w trakcie sesji ZOBACZ