* Dla wegetarian zamiast grillowanej kiełbasy, kaszanki i karczku
Składniki:
200 g sera żółtego edamskiego
pół młodej cukinii
6 średnich świeżych pieczarek
1 świeża kolorowa papryka
6-7 pomidorków koktajlowych
1 łyżka oleju rzepakowego
zioła prowansalskie, sól, płatki chili do smaku.
Wykonanie:
Wszystkie warzywa, oprócz pomidorków, pokroić w grube cząstki, doprawić do smaku przyprawami i położyć na rozgrzanym ruszcie. Po osiągnięciu oczekiwanego stopnia usmażenia, zdjąć z grilla i wystudzić. Ser pokroić w cząstki i ponadziewać na patyczki do szaszłyków na przemian z warzywami i pomidorkami koktajlowymi.
JELCZ CHRUP CHRUP KARTOFEL [OPINIE, MENU] MAGDA GESSLER
JELCZ CHRUP CHRUP KARTOFEL
OLIMPIADA W RIO 2016. KIEDY GRAJĄ POLACY [HARMONOGRAM]
POZDROWIENIA Z WAKACJI, POZDROWIENIA SMS
ŻYCZENIA, WIERSZYKI NA ROCZNICĘ ŚLUBU [KRÓTKIE]
ZOBACZ TEŻ FILM Miała 3,5 promila alkoholu we krwi w czasie porodu 9autor x.news/TVN24)
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?