Dla kilu osób.
Składniki:
seler naciowy 1szt
pieczarki 500g
groszek zielony mrożony 400g
makaron 300g
majonez
sól
pieprz kolorowy
Sposób przygotowania:
Pieczarki sparzyć i pokroić w dowolne cząstki. Seler umyć i pokroić dość drobno (3mm). Makaron ugotować i zahartować. Groszek zielony jeszcze zamrożony wrzucić do wrzątku, poczekać do zagotowania, wylać na sito, ochłodzić wodą. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić, schłodzić, podać.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Hit! Pokazali taniec Radwańskiej i jej koleżanek. Tak balowała na weselu znajomych
- Widzowie dopatrują się romansu w TzG! Drobne gesty zdradzają wszystko
- Od sutenerki i żony gangstera do celebrytki. Tak Kaźmierska pięła się na szczyt
- Padliśmy, gdy zobaczyliśmy z bliska stopy Heleny Vondrackovej! Ten widok poraża