1/6
Płatki owsiane nie są sobie równe, bo zależnie od rodzaju...
fot. Arx0nt/Getty Images

Płatki owsiane nie są sobie równe, bo zależnie od rodzaju powstają w inny sposób i mają nieco odmienne właściwości. Zobacz je w galerii.

2/6
Płatki owsiane zwykłe czy inaczej tradycyjne to naturalne...
fot. glina Arx0nt/Getty Images

Płatki owsiane zwykłe czy inaczej tradycyjne to naturalne ziarno, które jedynie rozwalcowano.

3/6
Płatki owsiane górskie są podgrzewane w procesie produkcji i...
fot. Creativeye99/Getty Images

Płatki owsiane górskie są podgrzewane w procesie produkcji i miażdżone. Dzięki temu skraca się ich przygotowanie

4/6
Płatki owsiane błyskawiczne czy też instant poddaje się...
fot. R.Tsubin/Getty Images

Płatki owsiane błyskawiczne czy też instant poddaje się działaniu ciepła i wody. Są najbardziej przetworzone, ale też praktycznie gotowe do jedzenia

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Wiemy, co było na egzaminie ósmoklasisty z matematyki

Wiemy, co było na egzaminie ósmoklasisty z matematyki

Widzew szuka nowego dyrektora sportowego. Będzie powrót do przeszłości?

Widzew szuka nowego dyrektora sportowego. Będzie powrót do przeszłości?

To będą nowi trenerzy w klubach Ekstraklasy. Lista debiutantów i następców

To będą nowi trenerzy w klubach Ekstraklasy. Lista debiutantów i następców

Zobacz również

Na Juwenalia PŁ i Noc Muzeów najlepiej komunikacją miejską

Na Juwenalia PŁ i Noc Muzeów najlepiej komunikacją miejską

Wiemy, co było na egzaminie ósmoklasisty z matematyki

Wiemy, co było na egzaminie ósmoklasisty z matematyki