1/6
Wątróbka to danie niezbyt lubiane, ale ma swoich smakoszy,...
fot. CCat82/Getty Images

Wątróbka z jabłkiem

Wątróbka to danie niezbyt lubiane, ale ma swoich smakoszy, którzy się nią zajadają. Wystarczy, że dodacie do niej jeden składnik, a posmakuje wybornie.

2/6
Tradycyjnie na obiad podaje się wątróbkę drobiową lub...
fot. 123rf.com/splinex/zdjęcie ilustracyjne

Wątróbka z cebulą

Tradycyjnie na obiad podaje się wątróbkę drobiową lub cielęcą. Są one delikatniejsze w smaku niż ta wieprzowa.

3/6
Do wątróbki świetnie pasują różne rodzaje cebuli. Warto...
fot. pixabay.com/Buntysmum/zdjęcie ilustracyjne

Czerwona cebula

Do wątróbki świetnie pasują różne rodzaje cebuli. Warto sięgać po pokrojoną w plastry, piórka lub w kostkę cebulę czerwoną.

4/6
W kuchni polskiej wątróbki najczęściej doprawiane są...
fot. 123rf.com/lapis2380/zdjęcie ilustracyjne

Majeranek

W kuchni polskiej wątróbki najczęściej doprawiane są majerankiem, który poprawia ich strawność.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Aleksandra Gryka nie będzie już siatkarką ŁKS Commercecon

Aleksandra Gryka nie będzie już siatkarką ŁKS Commercecon

Zobacz również

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?